Oplevelsespakker

Vi står for det praktiske

Oplevelsespakker

Når I booker et ophold på Friluftscenter Sletten, kan I tilkøbe vores oplevelsespakker, hvor vi står for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om alt det sjove. Herunder kan du læse mere om vores konfirmandarrangement, bålmadsevent og Outdoor Race.

Vil du høre mere om priserne på vores oplevelsespakker, kan du kontakte os her.

Hvis I selv vil stå for afviklingen af aktiviteterne, kan I frit låne en eller flere af vores mange tilbud. Læs mere om aktiviteterne her. 

Outdoor Race på Friluftscenter Sletten
Oplevelsespakke

Outdoor Race

Bliv rystet sammen på Danmarks største friluftscenter.

Som gæster på Sletten kan I booke vores Outdoor Race. Her får I et arrangement med op til 29 poster, hvor alt fra A-Å er tilrettelagt for jer – Det er bare at gå i gang, når I ankommer til Sletten.

Posterne byder på alt fra fysiske strabadser til finurlige hovedbrud, der kun kan løses af de opmærksomme. Der er med andre ord garanti for, at alle de medvirkendes kompetencer bliver bragt i spil – Og I vil med garanti opleve nye sider af hinanden.

Oplevelsespakke

Bålmadsevent

Over bålets knitrende gløder tilbereder I i fællesskab et sublimt måltid i det fri.

Til vores bålmadsevent står vi for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at være sammen og hygge jer.

Når I ankommer til bålmadseventet vil vores instruktør stå klar med madvarer, grej og service. Han vil guide og give jer tips og tricks med på vejen, så I får en forrygende oplevelse med hjem.

Arrangementer er ideelt til både børn, unge og voksne, som skal rystes sammen eller gerne vil have en ekstraordinær oplevelse sammen.

Bålmadsarrangementet kan bookes som en del af et længere ophold eller som et dagsarrangement. 

konfirmandarrangement på Friluftscenter Sletten
Oplevelsespakke

Konfirmandsarrangement

Udfordre dine konfirmander med en anderledes konfirmandundervisning.

Vi tilbyder flere forskellige typer af konfirmandarrangementer, som kombinerer kristendomsformidling med team-building, leg og fantasi. Konfirmandarrangementet kan gennemføres året rundt.

40-150 konfirmander
Jagten på det hemmelige tegn
Med en GPS i hånden skal konfirmanderne i hold finde ni forskellige poster. For at løse posterne skal det enkelte hold kunne arbejde sammen, bruge hinandens stærke sider og være kreative. Hver post tager udgangspunkt i et af de kristne tegn – brød, kors, due, trekant, regnbue, anker, skib, lys, hjerte. På hver post er der en kort fortælling, der handler om et af tegnene og en aktivitet.

Tidsramme: 6 timer - Som standard fra 9.00-15.00 (kan aftales anderledes).

30-60 konfirmander
Vælg mellem to temaer:
Vær dig selv - Eksistens og adventure race eller Samtale og puls
Begge temaer er en vekselvirkning mellem aktiviteter og samtale. Konfirmanderne kommer igennem fire spændende friluftsaktiviteter med knald på og fire spændende samtaler om de store spørgsmål i livet. Til samtalerne har vi lavet et velbeskrevet samtaleoplæg.

Tidsramme: 6 timer - Som standard fra 9.00-15.00 (kan aftales anderledes).

Priseksempel

Outdoor Race – op til 100 dagsgæster

Outdoor Race – op til 500 dagsgæster

Priseksempel

Bålmadsevent – op til 30 dagsgæster